Ves al contingut principal

Molta sort, Enri.

Gràcies, Enri. Et trobarem a faltar! 

Com bé sabeu aquest és l'últim curs que l'Enri, la nostra mestra de música, és a l'escola de Balsareny. Divendres passat ens va repartir unes postals dissenyades per en Valentí Gubianes especialment per aquest ocasió i avui ens ha convidat a esmorzar.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fotos últim dia de curs

Benvolgudes famílies, Permeteu-nos que en aquest últim post del curs fem una petita reflexió del què ens passa pel cap avui que els nens i nenes ja acaben l'escola. 
El final de curs ens provoca sentiments contradictoris, per una banda ens ve de gust començar les vacances, amb tot el que això implica: passar més hores amb la família, anar a la piscina, a la platja o a la muntanya, menjar algun gelat (o granissat!), fer passejades al capvespre aprofitant la fresca... 
Però acabar un curs també vol dir deixar enrere les xerrades amb els amics mentre es fa fila, els partits de futbol a l'hora del pati, les classes i les mestres... 
I, perquè no, la fi de curs també significa tancar una etapa, en el nostre cas els alumnes de 1r han acabat el seu primer curs de primària i, els de 2n, passaran a cicle mitjà. És per això que els volem transmetre els nostres millors desitjos per aquesta nova etapa que començaran.

Finalment, volem acomiadar-nos i donar-vos les gràcies per haver compartit aq…

Colònies - 2n

Les colònies de 2n.

Els alumnes de segon a l'arribada a les colònies.


(Si cliqueu sobre la imatge s'obrirà el Google photos on podreu veure més i matges)

Un vídeo amb algunes de les fotos. Disfruteu-lo!

JA HEM COMENÇAT EL CURS!

Així de bonics i boniques hem iniciat aquest nou curs els alumnes de 1r i 2n de l'escola.

Cliqueu aquí per veure les fotos a Google Fotos